Harro & Libertas : příběh lásky a vzdoru - Ohler, Norman, 1970- (Pangea, 2022)
Historický román německého autora založený na mnoha dochovaných dokumentech. Příběh manželské dvojice, která je rozhodnuta čelit nacistickému režimu se všemi myslitelnými důsledky.