Já a ty, navždy - Watson, Jo (Red, 2021)
Milostný román oblíbené jihoafrické autorky je o spisovatelce, která najde inspiraci pro další román ukrytou v oblíbené kabelce ze starožitnictví. A kromě toho najde i svou lásku.