Zázraky jsou logické - Cajthamlová, Kateřina, 1962- (Vyšehrad, 2021)
Lékařka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová dává v rozhovoru s novinářkou nahlédnout hlouběji do svého soukromí. Od osobních témat plynule přechází k otázkám výchovy, zdraví, hubnutí i stárnutí, s nimiž se každodenně setkává ve své praxi.