Viníci - Ellis, Joy (Euromedia Group, 2022)
Další případ detektivů Rowana Jackmana a Marie Evansové se odehrává v ponurém prostředí Lincolnshirských blat, kde zdejší odlehlé vesnice skrývají mnohá temná tajemství.