Zas tak moc ho nežeru - Quinn, Meghan (Baronet, 2023)
Lehce zamotaný milostný příběh vypráví o strastech Huxleye a Lottie. Oba mají velký problém; Lottie předstírá, že nepřišla o práci a o bydlení, Huxley zase zoufale shání snoubenku.