Nevěsta Kristova - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2024)
Oldřich z Chlumu je nucen vykonat nedobrovolnou návštěvu v náchodském panství, aby zabránil eskalaci sporů mezi jeho obyvateli a uklidnil zdejší napjatou a třaskavou situaci.