Jsem hvězda : dítě holokaustu - Auerbacher, Inge, 1934- (CPress, 2024)
Vzpomínky ženy, která byla spolu se svými rodiči vězněna v koncentračním táboře Terezín; vyhnula se transportu na východ a v květnu 1945 se dočkala osvobození. Práce se rovněž zaobírá vzestupem Hitlera k moci a průběhem holocaustu.