Dalajlamova kočka - zákon kočičí přitažlivosti - Michie, David, 1962- (Synergie, 2024)
Román je dalším příběhem Její Svatosti kočky, ve kterém se tato chytrá pozorovatelka zamýšlí nad tím, v čem spočívá skutečné životní štěstí.