Až pak můžeme zapomenout : syrový thriller ze zapomenutých čtvrtí Berouna a nočních ulic Prahy - Kuška, Martin, 1988- (Machart, 2024)
Dramatický příběh zcela rozdílných osudů, zasazený do nostalgické atmosféry nedávných let, do období nástupu finanční krize v roce 2008, se syrovou poetikou líčí, co všechno jsme ochotni udělat jeden pro druhého, i když jsme si už tolik vzdálení...