Jak mě mé životní zkušenosti dovedly až k vědomí - Moslerová, Michaela, 1983- (Pointa, 2024)
Kniha popisuje deníkovou formou klíčové momenty, které autorku postupně posouvaly, někdy velmi nenápadně, někdy zase nápadně, až došla ke svému vnitřnímu klidu.