Série Lucia. - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2024)
Další případ pro vyšetřovatelku Luciu, která tentokrát řeší sériové vraždy z dvou různých světů - někdo vraždí ženy z pracující střední třídy, a druhý vrah se zase zaměřuje na boháče...