Proměny Kafkovy Prahy : antologie českých povídek - Kotrman, Václav, 1984-; Kříž, Jaroslav, 1987- (Fantastická Epocha, 2024)
Antologie povídek od několika českých spisovatelů a spisovatelek vychází u příležitosti 100. výročí úmrtí slavného literáta a pražského rodáka Franze Kafky.