Tvář lásky - Center, Katherine, 1972- (Motto, 2025)
Příběh mladé umělkyně, která se po náhlém životním zvratu pokouší najít ve svém životě jasno. Posléze zjišťuje, že vždy existuje více způsobů, jak vidět svět a vnímat skutečnost.