Až rozkvete jasmín - Everhart, Donna (Jota, 2025)
Román uznávané jižanské autorky se odehrává v době války Severu proti Jihu a vypráví příběh odhodlané a emancipované ženy, která vždy odvážně stojí na straně pravdy a morálky.