Pán močálu - Ortega, Lucie, 1985- (Fragment, 2025)
Pokračování fantasy příběhu Světla nad močálem. Po své smrti zůstává Diviš uvězněný mezi světem živých a mrtvých, kde mezi démony přírody získává nové přátele i bohatství. Jeho nový svět se ale kvůli lidské rozpínavosti ocitá v nebezpečí...