Ruský Klondike v Česku - Hynek, Jiří, 1974- (CPress, 2025)
Kapitoly mapují rozsah ruského vlivu v České republice; pozornost je věnována působení ruských podnikatelů, oligarchů, pravoslavné církve i organizovaného zločinu v období od 90. let minulého století do současnosti.