Co dům dal : vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob - rady, triky a neobyčejné recepty /

Kdo by to neznal - přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Jaros, Patrik (Autor), Beer, Günter, 1955- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Bratislava : Slovart, 2010
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.