Víme, co jíme : vědomé vaření /
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Žák, Lenka, 1982- (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2012
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Pohanka ve mlýně a v kuchyni /
Autor: Šmajstrla, Zdeněk
Vydáno: (2000) -
Bioabecedář Hanky Zemanové /
Autor: Zemanová, Hana, 1975-
Vydáno: (2010) -
Minutky a rychlá jídla /
Autor: Vaiglová, Šárka
Vydáno: (2006) -
Pan Brambora a jeho kamarádi /
Autor: Hrubešová, Markéta, 1972-
Vydáno: (2017) -
Polévky ze Svatojánu /
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2019)