Rozpal to, šéfe! /

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilová...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Sevruga, 2014
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01542nam a2200265 4500
001 KN4203200000101578
005 20211002004142.0
008 140521s2014 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-905710-0-6 :  |c 399.00 Kč 
040 |a PIG501  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.526.3  |2 h 
080 |a (083.12)  |2 (h 
100 1 |a Pohlreich, Zdeněk,  |d 1957-  |7 kv2009540346  |4 aut  |9 24902 
245 1 0 |a Rozpal to, šéfe! /  |c Zdeněk Pohlreich 
260 |a Praha :  |b Sevruga,  |c 2014 
300 |a 199 s. :  |b barev. il. 
500 |a Obsahuje fotografie 
504 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování. Poradí vám, co při grilování skutečně využijete a jaký gril si vybrat. "Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se následujících rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení," říká Zdeněk Pohlreich. 
653 |a kuchařky  |a pokrmy  |a speciality  |a grilování  |a kuchařské  |a recepty  |a předpisy 
910 |a PIG501 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 38665  |d 38665 
993 |0 0  |1 420320108992  |4 0  |6 641642_  |7 0  |9 42648  |a 299.25  |b 0  |c 108992  |d 2014-05-21  |e 0  |f DOSP  |g 641/642  |h 399.00  |i Kosmas  |l DOSP  |r 2024-07-29  |t 5  |w 2021-10-02  |y KN