Tajnosti francouzského pekaře /
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor), Auzet, Gerard (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Sedláček, Jiří (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Řešíš ; Hřešíš
Autor: Kameníková, Anna, 1994-
Vydáno: (2017) -
Kuchařská škola Marie B. Svobodové /
Autor: Svobodová, Marie B.
Vydáno: (2017) -
Ukrojte si u nás : Kapitoly z dějin chleba /
Autor: Staněk, Josef, 1926-
Vydáno: (1989) -
S ovocem a zeleninou zdravěji /
Autor: Richtárová, Eva
Vydáno: (2010) -
Celozrnné domácí kynuté pečivo : snadno, rychle, kvalitně /
Autor: Momčilová, Pavla, 1941-
Vydáno: (2009)