Vůně francouzské kuchyně /

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých recep...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Roux, Michel, 1941- (Autor)
Další autoři: Linder, Lisa (Fotograf), Rákosníková, Jitka (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2015
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.