Stolničení /
Jak podávat pokrmy a nápoje, jak vybírat nápoje k pokrmům, jak upravovat stoly a připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik a garden party. Schváleno MŠMT ČR k zařazení do seznamu učebnic pro střední školy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2006
|
Vydání: | Vyd. 2., Dotisk |
Edice: | Učebnice Fortuna
|
Témata: |
pohostinství
> stolování
> prostírání
> etiketa
> chování
> výchova
> gastronomie
> estetika
> stravování
> veřejné organizace
> restaurace
> číšníci
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641/642
|
---|---|
Jednotka 117311 | Dostupné Požadavek |