Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitiv...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
CPress,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte. |
---|---|
Popis jednotky: | Přeloženo z francouzštiny |
Fyzický popis: | 223 stran : barevné ilustrace |
Bibliografie: | Obsahuje bibliografii |
ISBN: | 978-80-264-1806-1 : |