Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem /

Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitiv...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Cune, Cinzia (Autor)
Další autoři: Laberge, Christiane, 1953- (Autor úvodu atd.), Trubačová, Dominika (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : CPress, 2018
Vydání:1. vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30 až 50% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.
Popis jednotky:Přeloženo z francouzštiny
Fyzický popis:223 stran : barevné ilustrace
Bibliografie:Obsahuje bibliografii
ISBN:978-80-264-1806-1 :