Dobrého kari není nikdy dost-- : neodolatelné recepty asijské kuchyně /

Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé - pravé asijské jídlo typu "street food" si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie vás povede po ověřené cestě k jejich přípravě....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Štift, Jiří (Autor)
Další autoři: Hrbková, Alena (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé - pravé asijské jídlo typu "street food" si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie vás povede po ověřené cestě k jejich přípravě. Naučíte se rolky, knedlíčky, koláčky a sataje, saláty, pikantní polévky, skvělé pokrmy z woku, pokrmy zvané karí a přílohy jako indickou rýži, nudle, chleby, nány, parathy.
Fyzický popis:221 s. : il.
Bibliografie:Obsahuje rejstřík
ISBN:978-80-249-2389-5 :