Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie /

Víte, co jsou "nahaté" ravioly, jak se dělá "svaté víno" a jak chutná scottadito neboli "spálený prst"? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny "duši"? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírají...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Carreiro, Suzanne (Autor)
Další autoři: Heroutová, Alena (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641/642
Jednotka 121114 Dostupné  Požadavek