Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Brunning, Andy (Autor)
Další autoři: Somogyi, Petr (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2019
Vydání:První vydání
Témata:
On-line přístup:Obalkyknih.cz
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Internet

Obalkyknih.cz

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 613
Jednotka 122604 Dostupné  Požadavek