Fresh kuchyně /

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli jsme, aby tahle kniha občerstvila váš repertoár a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Sevruga, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641
Jednotka 127114 Dostupné  Požadavek