Maso /

Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci "bílé řady" Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.- (Autor), Vaňková, Jana (Autor)
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut
Další autoři: Bílek, Pavel (Fotograf), Novák, Tomáš (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2019
Vydání:Druhé vydání
Edice:Jednoduše & dokonale
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641/642
Jednotka 127621 Dostupné  Požadavek