Vaříme pro kojence a batolata : 222 nejlepších receptů české kuchyně /

Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mengerová, Olga
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2018
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641/642
Jednotka 134570 Dostupné  Požadavek
Poznámky:
  • dar