Postní kuchařka : od kořene po nať /

Text obsahuje více než 80 receptů na moderní a chutná bezmasá hlavní jídla, polévky a saláty, 60 návodů, jak uchovat sezónní zeleninu či 5 tradičních postních receptů.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Drdel, Pavel, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Smart Press, 2022
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Pobočka Dům kultury

Informace o exemplářích z: Pobočka Dům kultury
Signatura: DK 641
Jednotka 136025 Dostupné  Požadavek

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641
Jednotka 134878 Dostupné  Požadavek