Kniha o židovské kuchyni : Odysea ze Samarkandu a Vilniusu do dnešních dnů /

Kniha není pouze kuchařkou s židovskými recepty. Autorka v ní jakoby pohledem z kuchyně popisuje dějiny židovské diaspory. Osm stovek receptů odráží různé světové kultury a regiony, od židovské čtvrti v Káhiře, kde Claudia Rodenová prožila své dětství, přes Evropu, sever Afriky, Asii a obě Ameriky....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Roden, Claudia, 1936- (Autor)
Další autoři: Fuksa, Vladimír (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : BB art, 2005
Vydání:1. vyd. v českém jazyce
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641
Jednotka 79714 Dostupné  Požadavek