--ale máma to vařila líp : 222 osvědčených receptů české lidové kuchyně, hrst dobrůtek posbíraných ve světě, něco o koření a bylinách /
...ale máma to vařila líp je druhé vydání úspěšného titulu, jehož prostřednictvím se známá výtvarnice a folkloristka pokouší nabourat vžitou představu o kuchařské knize jako účelové, nenáročné literatuře beze snahy o vytříbenou slovesnost a stylistiku.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Skopová, Kamila, 1944- (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Akropolis,
2009
|
Vydání: | 2. vyd., (V nakl. Akropolis 1.) |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zkuste to doma sami - kuchyně : 137 zdravějších alternativ kupovaných výrobků, které šetří peníze i životní prostředí /
Vydáno: (2019) -
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) /
Autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Vydáno: (2001) -
Cukety v naší kuchyni /
Autor: Beníšek, František
Vydáno: (2002) -
Sladké mlsání z mámina notýsku /
Autor: Lazarová, Monika
Vydáno: (2012) -
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Vydáno: (2012)