Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Academia,
2011
|
Vydání: | Vyd. 2.,, přepracované a rozšířené |
Témata: |
gastronomie
> stravování
> výživa člověka
> kuchařství
> mlynářství
> dějiny
> starověk
> středověk
> zemědělské produkty
> obilí
> luštěniny
> zelenina
> ovoce
> houby
> koření
> pochutiny
> potraviny
> pečivo
> chov dobytka
> rybolov
> maso
> ryby
> mléčné výrobky
> vejce
> tuky
> jídla
> nápoje
> kuchařské technologie
> kuchařské recepty
> zvyky a tradice
> stolničení
> kuchyňské vybavení
> studie
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641/642
|
---|---|
Jednotka 108789 | Dostupné Požadavek |