Kuchařka první republiky /

Kniha je rozdělena do dvou základních částí. V jedné se seznámíte s klasickou měšťanskou kuchyní tak, jak ji ve svých kuchařských knihách zachytili nejlepší autoři doby - Marie Janků-Sandtnerová, Anuše Kejřová, Iška Posnerová či Vilém Vrabec. V této části najdete také stránky, věnované kuchyni tehde...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Rákosníková, Jitka (Autor), Všetíčková, Eva (Autor)
Další autoři: Hrbková, Alena (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Smart Press, 2015
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641/642
Jednotka 113591 Dostupné  Požadavek