Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
Uloženo v:
Další autoři: | Švejdová, Kateřina (Editor), Frič, Václav, 1974- (Kurátor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Burda Media 2000,
2014
|
Edice: | Apetit speciál
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Kluci v akci : kuchařka České televize /
Autor: Froydová, Maria, a další
Vydáno: (2005) -
Prostřeno! : prostřeno s Primou od Aše po Jablunkov : 85 šéfkuchařů, 85 menu, 425 originálních rodinných receptů /
Autor: Formáčková, Marie, 1952-
Vydáno: (2010) -
Prostřeno!. prostřeno s Prima family od Aše po Jablunkov : 195 šéfkuchařů, 195 menu, 585 originálních rodinných receptů /
Autor: Formáčková, Marie, 1952-
Vydáno: (2012) -
Život k sežrání /
Autor: Ollivier, Mikaël, 1968-
Vydáno: (2010) -
Závislák /
Autor: Trunec, Marcel, 1963-
Vydáno: (2022)