Zelenina a luštěniny /
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem"krok za krokem".Svou jednoduchostí kniha zaujme každého mi...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Vaněk, Roman, 1969 led. 11.- (Autor), Vaňková, Jana (Autor) |
---|---|
Korporativní autor: | Pražský kulinářský institut |
Další autoři: | Bílek, Pavel (Fotograf), Novák, Tomáš (Fotograf) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2018
|
Vydání: | První vydání |
Edice: | Jednoduše & dokonale
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Luštěniny ze Svatojánu /
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2019) -
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila /
Autor: Vaněk, Roman, 1969 led. 11.-
Vydáno: (2012) -
Zelená kuchyně pro každý den : rychlé, snadné, vynikající recepty, sestavené tak, abyste si dopřáli zeleninu v každém jídle /
Autor: Nadel, Jessica
Vydáno: (2015) -
Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru /
Autor: Klíma, Petr
Vydáno: (2017) -
Postní kuchařka : od kořene po nať /
Autor: Drdel, Pavel, 1976-
Vydáno: (2022)